Over ons

Hyp Hyp biedt onafhankelijk en transparant advies op het gebied van hypotheken en daarbij behorende verzekeringen. Hierbij werken wij samen met alle verzekeraars en geldverstrekkers die Nederland rijk is (zie de logo’s van alle geldverstrekkers onder aan de pagina).

 

Als u voor het eerst een hypotheek afsluit komt er nogal wat op u af.

 

Uiteraard houden we rekening met belangrijke aspecten als; kunt en wilt u het betalen? Ook als de rente straks stijgt? Of als één van u straks misschien minder gaat werken? En wat is nou aftrekbaar? Hoeveel hypotheekschuld wilt u overhouden aan het einde van de rit?

 

Wij kennen de verschillende hypotheekvormen en zullen u wijzen op zowel de voor- en nadelen alsmede de valkuilen waarmee u rekening moet houden. En omdat wij niet gebonden zijn aan één geldverstrekker bent u verzekerd van een onafhankelijk en passend advies!

 

Om op al deze terreinen deskundig te blijven scholen wij ons voortdurend bij. Alleen op die manier is het mogelijk de ontwikkelingen en actualiteiten nadrukkelijk op de voet te volgen. Dat is in ons, en zeker ook in uw belang. Want niet alleen het resultaat telt, ook het persoonlijke advies en de begeleiding die er aan vooraf gaat staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek!

 

KvK 51175983.
Kifid registratienummer 300.016345.
Wij werken onder AFM vergunningnummer: 12043977

Berekenen

Voor u gaat kijken naar een woning is het handig te weten hoeveel u kunt lenen.

Als u extra geld nodig heeft, is het handig te weten hoeveel u kunt lenen.

Bereken hier uw maximale lening

Contact

Wij adviseren u graag op het moment dat het u uitkomt. Of dit nu binnen of buiten kantooruren is.